Scandal nou la Acces Direct. Simona Gherghe a rămas fără invitat în mijlocul emisiunii


Moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, Simona Gherghe, a făcut-o lată din nou. De această dată a rămas fără invitat în mijlocul emisiunii.


Rona Hartner, care concurează în acest sezon la emisiunea "Te cunosc de undeva", a fost invitata Simonei Gherghe la Acces Direct şi totul a decurs bine până când a fost vizionat un material din 1999, de la emisiunea lui Marius Tucă, în care Vadim Tudor o prezenta pe tânăra actriţă ca fiind amanta fostului preşedinte Emil Constantinescu, scrie realitatea.net.

După difuzarea înregistrării, actrița a izbucnit cu o replică la cele întâmplate și părăsind platoul: "Nu mi-a plăcut că ai prezentat doar ce a spus Vadim. Aşa că îţi mulţumesc, pa".

Simona Gherghe a încercat să lămurească situația, explicând că invitata și-a dat acordul pentru difuzarea materialului.

Rona a explicat pe pagina sa de Facebook care a fost motivul complet din spatele plecării sale din emisiune.

"Motivul ăla adevăratul este ca în acel extras de emisiune eu am avut replici!!! Care au fost tăiate!!!! Iar montajul pe care la prezentat ea era trunchiat!!!! Ce vroia sa stau sa ascult încă o dată cum mă înjura ..... V ??? Nu, asta nu se mai poate !!!!

Şi dacă este atât de tare să ţină singură şi restul emisiunii că nu are nevoie de artiști pe la ea!!! Se poate vorbi şi despre altceva!!! Birfe vor exista intotdeauna!!!! Distracție plăcută !!!! Eu am alta treaba!!!!", a postat artista pe contul său de Facebook



Comentarii Facebook