Scandal între eleve după o filmare cu dezmățul dintr-un club din centrul Clujului - FOTO

 

Un scandal a izbucnit pe Facebook după ce a fost postat un film din GROTTA Cafe, în care tinerii se destrăbălau în ultimul hal. 

 

În 21 februarie, a fost organizată una din cele mai nonconformiste petreceri la care au participat peste 200 de persoane. 

 

La ora 11.00 seara, managerul cafenelei a vrut sa filmeze cateva momente atmosfera din local, dar ce a surprins e revoltator: Fete si baieti destrabalandu-se într-un hal fara de hal pe muzica lautarească. Filmarea a fost postata pe contul de Facebook al cafenelei, dar ulterior a fost stearsa din cauza scandalului declansat. 

 

Doua dintre fetele care au urmarit video-ul au fost indignate de comportamentul ieșit din comun ce se prezinta în videoclip si au scris părerea în câteva rânduri, numele uneia dintre ele Ioana C., iar a celeilalte Iulia Paula D. (ambele sunt eleve la Liceul Teoretic Avram Iancu).

 

O a treia fata, Paula I., s-a simtit insultata si a izbucnit cerându-le celorlate doua sa isi retraga cuvintele. Si-au adresat cuvinte grele cum ar fi ”Sa iti variez in **** ”, ”Mars fa fata" ”Du-te la s*pt ca ma obosesti"...”, ne-a relatat un martor.

 

La faimoasa ceartă au mai participat și alte persoane cum ar fi Nelson Pop, fiul interlopului Nelson Mondialu, Alma Olteanu (una dintre cele mai urmarite fete pe Facebook din Cluj), Marc Tripon, Stan Razvan, Tania Alexandra, Ciorba Alexandru (fiul manelistului Sandu Ciorba), Visan Alex, Catalina Ina, Bufi Iulia (una dintre fetele prezente in videoclip) precum si cei doi DJ ai cafenelei, Huby BJ si Ovish Yoo.

 

În urma scandalului, imaginile au fost șterse de pe Facebook.

----------------------

UPDATE

 

Reprezentanții clubului au precizat că nu au înțeles de ce postare a provocat acest scadal, fiind italieni, astfel că au decis să o șteargă. (Non ho capito bene perchè non sono Rumeno ho solo capito che hanno litigato perciò ho preferito cancellare il post).

Comentarii Facebook