OSCAR 2014. Filmele și actorii cu cele mai mari cote la casele de pariuri

 

Casele de pariuri au anunțat care sunt favoriți la câştigarea principalelor premii OSCAR 2014.

 

Filmul ”12 ani de sclavie” și actorii Matthew McConaughey şi Cate Blanchett, dar şi regizorul Alfonso Cuaron sunt favoriți conform casele de pariuri online, care s-au bazat pe lista câștigătorilor de la gala Globurile de Aur.

 

Cele mai mari șanse, cu o cotă de 1,20, să câștige premiul pentru cel mai bun film le are pelicula ”12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. SF-ul ”Gravity” are cota 5,00, ce asigură un câştig net de 40 de euro la 10 euro pariaţi.

 

”Ea/ Her”, ”Philomena” şi ”Nebraska” sunt filmele creditate cu cele mai mici şanse să ia Oscarul pentru cel mai bun film. Costa este de 301, ceea ce înseamnă 3.000 de euro câştig net pentru cel care mizează 10 euro pe unul dintre cele trei.

 

Matthew McConaughey este desemnat favorit la Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru rolul din ”Dallas Buyers Club”. Cota este de 1,16. Pe locul doi este Leonardo DiCaprio, cu cota 6,50 pentru rolul din ”Lupul de pe Wall Street/ The Wofl of Wall Street”, iar Christian Bale, protagonistul din ”Ţeapă în stil american/ American Hustle” are o cotă de 101.

 

La categoria ”cea mai bună actriţă”, favorită este Cate Blanchett, cotă 1,03 pentru rolul din ”Blue Jasmine”, conform Mediafax.ro.

Comentarii Facebook