Sambata 10 Decembrie

Complexul sportiv de 20 de milioane de lei din Gheorgheni a intrat în faza de recepție. Vezi cum arată GALERIE FOTO


Lucrările din cadrul noului complex sportiv din cartierul Gheorgheni au fost terminate, iar acum s-a ajuns la faza recepției finale și a obținerii avizelor de funcționare.

Proiectul este realizat de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Națională de Investiții și se întinde pe o suprafață de 9,4 hectare. De asemenea, naza sportivă va avea caracter public, cu acces gratuit pentru toți cetățenii.

Complexul cuprinde terenuri cu nocturnă - 3 terenuri sintetice de mini fotbal, 3 de tenis, 2 de baschet; 1 teren de tenis cu peretele, 2 de badminton și 2 de volei de plajă - unde accesul se va face cu rezervare prealabilă.

În ceea ce privește zonele interioare, Complexul Sportiv Gheorgheni include piste de popice, spațiu și dotări pentru tenis de masă, precum și o sală multifuncțională.

Totodată, noua bază sportivă este dotată cu aparate și echipamente pentru exerciții fizice în aer liber; aparatură pentru exerciții fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de cățărări, parkour; spații de joacă pentru copii de toate vârstele; amfiteatru în aer liber (428 locuri); pistă de alergare; pistă de biciclete/role agrement; pistă role viteză; teren de paintball cu obstacole; Parc Aventură - trasee prin copaci, pe frânghii și alte instalații; alei de promenadă și spații verzi generoase.

După finalizarea recepției și obținerea tuturor avizelor necesare funcționării, noul Complex Sportiv Gheorgheni va intra în circuitul public.

 

FOTO: Facebook Emil Boc

Comentarii Facebook