ROMÂNII AU TALENT - Andrei Cerbu s-a calificat în finală - VIDEO

 

ROMÂNII AU TALENT - Andrei Cerbu. Chitaristul de 11 ani s-a calificat cu brio în finala concursului. 

 

Este talentat peste masura. Este talentul total!. Andrei Cerbu nu cântă muzică, el este muzica”, a spus Adi Moisescu.

 

Andra și Mihai Petre i-au dai și ei votul pentru a ajunge în finală.






 

Andrei Cerbu este din Iași, unde învață în clasa a V-a la Colegiul Costache Negruzzi.

 

Pe tata in cheama Florin Cerbu , este inginer si  are 40 de ani , pe mama o cheama Otilia Cerbu , este contabil si are 35 de ani. Pe fratiorul meu il cheama Teodor Stefan este la gradinita si are 6 ani. 

 

Cand  aveam  cam 7 ani am avut cu tata o discutie ca intre barbati si l-am intrebat ce pasiuni a avut el cand era tanar si mi-a spus ca i-au placut mult sporturile cu motor si muzica. Si i-am spus ca as vrea sa incerc si eu un sport cu motor sa vad cum este si asa am ajuns la karting, la Palatul Copiilor”, a povestit Andrei.

 

In anul 2011  a aparut  trupa de rock Kids Rock  formata din copii de varsta mea . In anul 2011 pe 16 decembrie am avut primul meu concert cu trupa Kids Rock in fata a 400 de persoane si a fost un succes . Aveam 9 ani si eram rocker. 

 

Apoi eu, ca si chitarist al trupei, am inceput sa invat piese tot mai grele iar in concertul din iunie 2012 am cantat “Sweet Child O Mine” de la Guns’N’ Roses, idolul meu de atunci fiind Slash. 

 

Au urmat multe concerte si in anul 2012 am mai participat odata cu trupa Kids Rock la Romanii au Talent, dar nu am trecut de preselectii. Noi am continuat sa cantam peste tot pe unde  s-a putut dar in 2013 trupa s-a desfiintat . 

 

Am inceput o cariera solo , am inceput sa compun muzica si in 18 mai la 10 ani jumatate am lansat prima mea compozitie . Se numeste “I love u” pentru ca imi placea atunci de o fetita. :)

 

In octombrie  2012  tata a vorbit cu Bobita Catusanu , liderul de la Antract, care dupa ce m-a vazut pe internet, m-a invitat sa cant la un concert . Am fost la Rm. Valcea, am cantat si m-am simtit extraordinar mai ales ca toti ma placeau, iar cei din Antract  au fost niste oameni deosebiti. Am mai cantat cu ei de 8 Martie 2013 la Bacau si de 9 Martie 2013 la Suceava . Antract este prima trupa mare care m-a promovat si o sa ii multumesc mult pentru asta. 

 

In iunie 2013 am fost invitat sa cant la “Tabara moto rock”  din Bacau . O sa ramana una dintre cele mai frumoase amintiri de la vreun concert pentru ca toti motociclistii m-au tratat nu ca pe un copil, ci ca pe unul de-al lor. De atunci imi plac la nebunie motocicletele si vestele de piele cu care erau imbracati noii mei prieteni”, a mai povestit tânărul.

Comentarii Facebook