Miercuri 24 Aprilie

Robert Downey Jr. face în secret un album de muzică pop VIDEO



Celebrul actor american Robert Downey Jr. lucrează în secret la înregistrarea unui album pop, după ce a înregistrat un succes enorm în urma unei colaborări cu artistul britanic Sting.

În luna ianuarie, o înregistrare video care îl prezintă pe actorul american interpretând în duet cu Sting piesa "Driven to Tears" a grupului The Police a fost publicată pe internet şi a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări. Înregistrarea a fost realizată de fapt în octombrie 2011, la un concert susţinut de Sting într-un teatru din Manhattan, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a artistului britanic, informează contactmusic.com.

 




Actorul care îl interpretează pe Iron Man a avut mai multe întâlniri cu directori ai unor case de discuri care s-au arătat interesați de un proiect muzical pentru Downey, în urma succesului pe care l-a avut cu Sting.

"Unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală îl ajută pe Robert să realizeze un album muzical. Robert a înregistrat deja câteva melodii şi are o voce mult mai bună decât a unora dintre vedetele promovate acum", a declarat o sursă.

Prima colaborare dintre Sting şi Robert Downey Jr. a avut loc în anul 2000 într-unul dintre episoadele din seria ”Ally McBeal”, unde cei doi au interpretat piesa ”Every Breath You Take”.

 

 


Comentarii Facebook