Duminica 25 Septembrie

Robert Downey Jr. face în secret un album de muzică pop VIDEOCelebrul actor american Robert Downey Jr. lucrează în secret la înregistrarea unui album pop, după ce a înregistrat un succes enorm în urma unei colaborări cu artistul britanic Sting.

În luna ianuarie, o înregistrare video care îl prezintă pe actorul american interpretând în duet cu Sting piesa "Driven to Tears" a grupului The Police a fost publicată pe internet şi a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări. Înregistrarea a fost realizată de fapt în octombrie 2011, la un concert susţinut de Sting într-un teatru din Manhattan, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a artistului britanic, informează contactmusic.com.

 
Actorul care îl interpretează pe Iron Man a avut mai multe întâlniri cu directori ai unor case de discuri care s-au arătat interesați de un proiect muzical pentru Downey, în urma succesului pe care l-a avut cu Sting.

"Unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală îl ajută pe Robert să realizeze un album muzical. Robert a înregistrat deja câteva melodii şi are o voce mult mai bună decât a unora dintre vedetele promovate acum", a declarat o sursă.

Prima colaborare dintre Sting şi Robert Downey Jr. a avut loc în anul 2000 într-unul dintre episoadele din seria ”Ally McBeal”, unde cei doi au interpretat piesa ”Every Breath You Take”.

 

 


Comentarii Facebook