Robbie Williams si-a cerut logodnica in casatorie

Robbie Williams a cerut-o de sotie pe logodnica sa, Ayda Field, titreaza The Sun.

 

Potrivit tabloidului britanic, fostul component al trupei Take That planuia sa treaca la "fapte" in noaptea de Revelion, dar si-a pierdut rabdarea si a lansat marea intrebare in urma ca 3 zile, marti, la locuinta pe care cei doi o au in Los Angeles.

Propunerea a venit dupa ce in urma cu trei saptamani, Williams si-a cerut logodnica in casatorie in direct la un radiou din Australia. Robbie, care are acum 35 de ani, a fost invitat la postul de radio 2DayFm si, din senin, si-a cerut logodnica ne nevasta. La scurt timp, insa, purtatorul de cuvant al vedetei a sustinut ca a fost vorba de o gluma.

Confuzia este cu atat mai mare cu cat mama lui Robbie, surprinsa de jurnalisti la cumparaturi, a confimat ca fiul ei urmeaza sa se casatoreasca si ca ea tocmai cauta o felicitare sa i-o trimita.

 

O sursa apropiata starului, citata de The Sun, a declarat ca Robbie nu s-a mai putut abtine. "A vrut sa astepte pana la trecerea dintre ani pentru a pune marea intrebare, dar nu s-a mai putut abtine. Asa ca a cerut-o ope logodnica lui in casatorie marti seara".

Robbie Williams si Ayda Field sunt impreuna de trei ani si starul britanic a declarat in mai multe randuri ca ar vrea sa isi inteleieze o familie.

Comentarii Facebook