Duminica 28 Aprilie

Radu Bucălae îl demolează pe Spike după ce s-a afișat cu fosta soție a lui Bordea: „Ne-am schimonosit pe față, moca, să-ți aducem milioane”


Radu Bucălae îl face praf pe Spike după ce i-a furat soția lui Bordea. Angrenat în echipa de la Super Neatza, comediantul este și bun prieten cu Bordea, având un motiv întemeiat să reacționeze privind scandalul care a șocat pe toată lumea.

Mai mult, Micutzu, Bordea și comediantul de la Super Neatza l-au ajutat pe cântăreț la realizarea clipului de la piesa „Manele”, cel mai mare hit al lui Paul Mărăcine.

„Lasă asta, toată prietenia și tot grupul, care acum când te uiți la clip, ești «bă, am venit toți în ziua aia, aveam toți liber, ne-am adus haine de acasă, am venit în pijamale, în tot ce aveam noi mai bun». Ne-am schimonosit pe față, moca, să-ți aducem milioane. Asta l-a propulsat, de aici a bubuit!”, a declarat Radu Bucălae, pentru Cancan.ro.

Pentru Micutzu, Bordea este ca un frate și a regretat faptul că acesta a suferit atât de mult, dar comediantul spune că e o situație care i se poate întâmpla oricui, fiind mai mult o problemă de gestiune a acesteia.

„Îmi este chiar frate și mi-a fost chiar fin. Eu cred că, din păcate, nu ai de unde să știi ce fel sunt oamenii, se pare că. Și ăsta e blestemul pe care cred că îl purtăm cu toții, se poate întâmpla oricui. Oamenii se mai îndrăgostesc, depinde și cum gestionezi lucrul ăsta, cred că aici e problema. Acolo se vede ce fel de om ești”, a spus Micutzu. 

Comentarii Facebook