Un prieten vechi de-al Andrei o apără pe Eva Măruță, în scandalul momentului! Clujeanul face previziuni despre cariera acesteia - FOTO


Criticul de modă clujean și organizatorul unui festival de modă cunoscut, Ștefan Farrell, prieten de mai bine de 20 de ani cu Andra, le atrage atenția celor care o apără pe Eva Măruță că micuța actriță nu are nevoie e acest lucru, pentru că valoarea ei este confirmată de vânzările excelente ale filmului.

Acesta spune că nu trebuie să ne mirăm dacă va apărea și partea a doua a filmului, cât de curând. Ștefam Farrell o cunoaște pe Andra de acum 20 de ani, de când s-a lansat în muzică. Cei doi au și colaborat într-un contrat pentru promovarea casei de modă lansată atunci de Farrell.

WhatsApp Image 2024-01-16 at 20.50.31.jpeg

Un fenomen pe care îl observ în ultima perioadă în spațiul public este acela că diverse persoane publice care nu au mai fost demult în vizorul presei, suferind mult timp de nebăgare în seama, au ieșit la rampă pe subiectul ”Eva Măruță”, chipurile ”luându-i apărarea”.

Dragilor, Eva nu cred că are nevoie să ”îi luați voi apărarea”. Părerile negative la adresa prestației ei au fost ale câtorva neșcoliți, persoanele cu pregătire superioară sau avizate (critici de film, etc), aducand feedback pozitiv la adresa modului în care a interpretat Eva.

Și, cu atât mai mult că nu este cazul de ”apărare” este acela că însuși filmul ”Tati part-time”, în care fetița este distribuită într-unul dintre rolurile principale, este pentru a doua săptămâna consecutiv pe prima poziție în box-office-ul din România, surclasând producții internaționale precum ”Aquaman and the Lost Kingdom” și ”Night Swim” și situându-se în topul preferințelor cinefililor din România.

Cu siguranță și datorită acestui fapt și a marketingului care i se face în continuare, vom auzi în curând de ”Tati part-time 2”, iar de Eva vom auzi peste ani că va deveni o actriță cunoscută!”, a explicat criticul de modă Ștefan Farrell.

eva-si-alex2.jpg

Comentarii Facebook