Prodan a urmărit cu un profiler interviul lui Reghecampf: „Uite, el fiecare cuvânt pe care îl spune, el se uită în stânga, unde e amanta”


Anamaria Prodan continuă seria de declarații controversate despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. În timp ce antrenorul Universității Craiova pare să-și fi găsit fericirea în brațele amantei Corina Caciuc și așteaptă un copil cu aceasta, impresara spune că acesta se va întoarce la familie. Ba chiar mai mult, aceasta a mărturisit că a urmărit interviurile soțului său împreună cu un profiler.

Un profil psihologic făcut de un specialist, o sclipire de geniu care se transformă într-o rază de lumină în întunericul unei anchete care părea imposibil de rezolvat. La asta se reduce, pentru mulţi, meseria de profiler sau spus altfel de psiholog criminalist. Prodan spune că a apelat la un asemenea specialist pentru a analiza comportamentul soțului său după despărțire.

Anamaria Prodan a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a făcut numeroase dezvăluiri despre viața sa și despre procesul tumultuos de divorț pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. 

Ea afirmă că Laurențiu Reghecampf este într-o perioadă de cădere, lucru care se poate observa și în interviul pe care el l-a acordat într-un alt podcast, iar ea a urmărit atent cu un profiler pentru a deschide semnele care vin din subconștient.

Dacă nu era Anamaria Prodan, cine vorbea despre Reghecampf? Că atunci când eu l-am cunoscut pe Reghecampf nu știa nimeni de el, nu vorbea nimeni de el. Eu am construit pentru el ceva unic, ceva și dacă se mai naște de acum încolo de o mie de ori nimeni n-o să-i mai dea. (...) Problema e că noi am încercat să-l salvăm. (...) El e și genul ăsta, îi e foarte frică, el când găsește pe cineva genul ăsta de amante el nu mai mișcă. E exact ce e mai rău pe pământ. Dacă îl mai are la mână și cineva, pffu, atunci e nenorocire, nu vorbește, nu scoate un cuvânt. Nu știu dacă te-ai uitat la un podcast unde a fost el și mă uitam cu cineva care este profiler de meserie și-mi spunea: Uite, el fiecare cuvânt pe care îl spune, el se uită în stânga, unde e amanta: “Am voie, pot să spun?” (n.r explică modul cum s-ar fi raportat Reghecampf la Corina Caciuc). Genul, știi, de ochii în pământ întotdeauna, mișcările astea tipice…”, spune Anamaria Prodan, în podcastul lui Damian Drăghici. 

Comentarii Facebook