Președintele PSD Câmpia Turzii prezintă „mândria” localului de lux pe care îl deține. Burger la „doar” 6.200 de euro în meniul „pe bogăție” -VIDEO


Unul dintre liderii PSD din județul Cluj, Avram Gal, nu încetează să-i uimească pe clujeni și mai face o aroganță culinară la restaurantul său de lux din Cluj. El a anunțat că pentru Festivalul UNTOLD pregătește un burger de 6200 de euro, iar astăzi a prezentat oferta. 

Liderul PSD a ales și un nume pe măsura burgerului apărut în meniul opulent, „Cristiano Ronaldo”, în cinstea celebrului fotbalist portughez. Desigur, presupunem că patronul localului de lux a uitat să-l întrebe și pe cel mai bine plătit sportiv din lume în anul 2023 dacă îi surâde ideea. 

Dragii mei, am reușit să facem burgerul de 6.200 de euro, acest burger are numele Cristiano Ronaldo și va fi oferit unei fetițe, Amalia, care a intrat la facultate la Sorbonne”, a spus Gal într-un mesaj pe o rețea de socializare.

Politicianul, care e și om de afaceri, nu se află la prima ispravă de acest fel. Recent, el a anunțat că vinde un sortiment de cafea cu aur, despre care spunea senin că se vinde doar cu 60 de lei, pentru ca imediat după aceea să spună foarte natural că e mai scumpă decât la Dubai.

Tot în restaurantul lui Avram Gal, clienții pot să mănânce carne de vită cu foiță de aur și alte delicatese la prețuri astronomice. Printre „clienți” s-a aflat recent și un câine, căruia proprietarii i-au dat să mănânce chiar carne de vită în foiță de aur. Totul la prețul de „numai” 6.000 de lei.

Noul burger a fost oferit unei absolvente de liceu din Cluj-Napoca, care a fost admisă în acest an la Universitatea Sorbona din Paris, specialitatea Matematică-Informatică.

Politicianul vine din Câmpia Turzii, zonă defavorizată, dar afișează bogăția la tot pasul

Avram Gal, omul cu burgerii cât o mașină, are și mari probleme penale. DNA îl acuză că a pretins că poate facilita obținerea unui contract în pandemia CODIV și a cerut pentru el 600.000 de lei, primind mai mult decât jumătate. Gal este susținut influentul senator Vasile Dîncu.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată, în stare de control judiciar, a inculpatului Avram Gal, în 14 noiembrie 2020, consilier în Parlamentul României, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

În perioada 16-23 martie 2020, inculpatul Gal Avram Marius ar fi pretins bani (aproximativ 600.000 lei) de la reprezentantul unei firme private, lăsându-l să creadă că ar avea influență asupra funcționarilor unei companii naționale, iar în schimbul banilor ar putea să îi determine să își exercite atribuțiile de serviciu astfel încât compania de stat să cumpere, în baza unui contract, echipamente de protecție împotriva COVID, de la firma respectivă.

Din banii pretinși, reprezentând o treime din profitul pe care o firma urma să îl obțină de pe urma derulării contractului privind echipamentele de protecție, în perioada 14 aprilie 2020 – sfârșitul lunii mai 2020, inculpatul ar fi primit de la reprezentantul societății comerciale suma de 371.000 lei (printr-o firmă de publicitate și o fundație care îi aparținea, dar și în numerar) și bunuri în valoare de 69.940 lei.

Cea mai mare parte a banilor primiți de inculpat ar fi fost folosiți exclusiv în scopuri personale, respectiv cazare hotel, achiziționare autoturism de lux.

Inculpatul s-ar fi folosit de relațiile profesionale și interpersonale pe care le-a dezvoltat pe parcursul anilor din funcțiile publice deținute, în scopul creării impresiei că poate influența decizii adoptate la nivelul anumitor instituții publice.

Totodată, inculpatul a încercat să creeze o aparență de legalitate a folosului primit, atât a banilor (prin disimularea primirii în contracte fictive de publicitate și donație), cât și a bunurilor primite (despre care a afirmat că urmau a fi plătite sau returnate).

În cauză s-a instituit măsura sechestrului asigurător până la concurența sumei de 440.940 lei asupra bunurilor imobile ce aparțin inculpatului.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București cu propunere de a se menține măsurile dispuse în cauză”, au precizat procurorii DNA Cluj.

Acest lucru nu îl împiedică pe Gal să se laude zilnic cu produsele de la restaurantul aflat la parterul unui bloc, pe marginea unui drum intens circulat din Cluj-Napoca. 

Localul ”vedetă” al Clujului, unde platoul cu vită e 1200 de lei, criticat în recenziile de pe Google: ”Păcat de vaca sacrificată degeaba”

Comentarii Facebook