Cât de frumoasă este iubita lui Ciprian Marica. Ioana e cu opt ani mai tânără decât fostul atacant și l-a iertat după scandalul amoros de la Cluj


Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, este de o frumusețe rară. Cu opt ani mai tânără decât fostul atacant al naţionalei României, Ioana îşi surprinde fanii cu fiecare postare de pe reţelele de socializare. Are peste 11.000 de urmăritori pe Instagram şi primeşte numai cuvinte de laudă.

Ioana este din Constanţa şi a absolvit Facultatea de Medicină. Este din 2016 într-o relaţie cu Ciprian Marica, cel cu care are doi copii. Nu s-au căsătorit, iar acţionarul minoritar al Farului a explicat de ce nu şi-a dus mama copiilor săi la altar.

Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi! Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, declara Marica, potrivit viva.ro.

Ioana Marcu este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI SUS) şi a trecut prin momente dificile în 2020, în momentul în care Ciprian Marica a fost implicat într-un scandal amoros din hotelul de la Cluj, care a făcut înconjurul României.

Fostul fotbalist a fost filmat, într-o cameră de hotel, cu Ana Muntean. Imaginile ar fi fost făcute publice atunci chiar de soţul femeii. Ciprian Marica a primit critici dure, dar a reuşit să îşi salveze relaţia cu Ioana Marcu. Iubita lui l-a iertat şi se afişează mereu lângă el. La trei ani distanţă de acel incident, Ciprian şi Ioana par mai fericiţi ca niciodată alături de copiii lor.

Citește și: Ce face acum Ana Muntean, soția infidelă surprinsă cu Ciprian Marica în hotel la Cluj

În ciuda scandalului care s-a ivit după escapada de la hotelul din Cluj, Ana Muntean, femeia prinsă de soţ cu Ciprian Marica, a spus că nu regretă perioada în care se întâlnea cu Ciprian Marica.

Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, spunea Ana Muntean, la un an după ce videoclipul cu ea și Ciprian Marica a ajuns public.

Ana Muntean e acum vedetă pe reţelele de socializare. Devenită cunoscută datorită acelui episod mai puţin fericit, Ana Muntean a reuşit să întoarcă în favoarea ei toată acea întâmplare.

Comentarii Facebook