Cum a cucerit Internetul soția fostului portar de la CFR Cluj. Vlăduța Lupău a ajuns la cifra 2 milioane


Vlăduța Lupău, pentru cei care nu știu soția fostului portar de la CFR Cluj, Adrian Rus, se laudă cu o mare performanță.

Fiind extrem de populară, Vlăduța Lupău a lansat o nouă piesă, iar rezultatul îi bucură pe fanii ei. 

Melodia Vlăduței a ajuns la 2 milioane de vizualizări.

Cu ei, cu ei, numai cu ei” este melodia artistei, cu care este pe locul 1 în topul celor mai vizionate clipuri pe platforma online YouTube.

Tu știi că e o bucurie pentru fiecare artist. Aș minți să zic că nu mă simt bine. Ne simțim bine, pentru că suntem cu toții pe locul 1”, a declarat îndrăgita artistă în emisiunea ”La Măruță”.

Mă simt foarte bine! Pentru asta vreau să le mulțumesc din suflet încă și încă o dată oamenilor care ne ascultă, care ne lasă comentarii, care se petrec pe muzica noastră. E mare lucru și jos pălăria pentru publicul nostru! E un colaj format din trei piese, oarecum sunt niște piese vechi, care aparțin anumitor artiști.. nu sunt ale mele cap-coadă, dar sunt reinterpretate. Prima piesă nu este de la noi din România, de la turci este cumpărată linia melodică și versurile sunt făcute de către echipa Viper Production”, a mai spus soția lui Adi Rus.

Vlăduța Lupău s-a stabilit definitiv la Cluj-Napoca, fiind îndrăgostită de oraș. Ea este căsătorită cu fostul portar al CFR Cluj, Adrian Rus, care a avut ghinionul de a nu prinde meciuri oficiale la echipă, dar este campion al României de pe banca de rezerve. 

Cei doi au un superb copil și spun că sunt foarte fericiți. 

Comentarii Facebook