Perechile zodiacului care nu funcționează împreună. Dragostea lor nu va învinge niciodată


Dragostea nu ține cont de vârstă sau statut social, însă incompatibilitatea unor perechi de zodii pune bariere oricărei încercări de relații. Astrele veghează destinul fiecăruia, unii oameni ne fac drumul mai ușor, în timp ce alții mai greu. Incompatibilitatea între zodii poate fi un element cheie pentru o relație nereușită. Astrologii vorbesc despre șase perechi de zodii care nu ar trebui să fie împreună, chiar dacă reușesc, drumul este anevoios.

Rac și Berbec

De ce? Ei bine, Berbecii trăiesc momentul, sunt impulsivi și nu refuză mai deloc o propunere la care alții nici nu se uită. La polul opus se află Racul, care are o personalitate de "du-te, vino" și mai delăsătoare, lucru dezgustat de nativii ceilalți. Racii văd o relație de dragoste ca pe o piesă de teatru, pe care trebuie neapărat să o iei încet, pe acte, în timp ce Berbecii s-ar muta cu partenerul în a doua săptămână de relație.

Gemeni și Scorpion

Dacă ar fi să facem o listă de lucruri la care cei doi nativi sunt total paraleli, n-am putea, căci ei nu se potrivesc la nimic. Gemenii sunt dinamici, vor să experimenteze viața și acțiunile pe care le oferă ea, iar Scorpionii îi va trage întotdeauna în jos. Nici nu se pune discuția de o relație dintre cei doi, mai ales când Gemenii au tendința de a se contrazice 24/7, lucru ce-i scoate peri albi nativului Scorpion.

Capricorn și Săgetător

A treia cea mai incompatibilă pereche este cea dintre Capricorn și Săgetător. Capricornii au aspirații mari de la viață, sunt muncitori și iau orice angajament în serios, în timp ce Săgetătorii merg cum îi ghidează vântul, se bazează pe frumusețea și farmecul lui și nu poate sta mai mult de 2 minute serios. Sunt diferiți și din punct de vedere al perspectivei iubirii: Capricornii vor ceva serios, Săgetătorii vor distracție.

Taur și Vărsător

Vărsătorii nu prea apreciază personalitatea nativului Taur, pe care îl consideră îngâmfat și arogant. De aceea, va face orice este posibil să nu se intersecteze. Deși este destul de sigur pe propria persoană, fiind unul dintre stăpânii zodiacului, Taurul se răzgândește destul de rapid în ceea ce privește jumătatea din viața lui. Acest lucru nu poate fi acceptat nici în ruptul capului de către un Vărsător.

Leu și Pești

Leii și Peștii sunt de-a dreptul antonime. Pretenția primului nativ de la partenerul cu care are o relație este de a fi loial 100%, cerință care nu va fi îndeplinită vreodată de vreun nativ Pești. Peștii sunt foarte sociabili, le place atenția, să aibă mulți prieteni, iar acest comportament nu asigură liniștea sufletească a Leului. Un nativ Leu are nevoie în viața lui de o persoană care va exista doar pentru el.

Fecioară și Balanță

Deși sunt colege de zodiac, ambele sunt zodii de început de toamnă, acestea se bat cap în cap într-o relație. Fecioara spune întotdeauna adevărul verde-n față, fără cenzură, acțiune care nu poate fi suportată de Balanță. Nativul din urmă are nevoie de atenție constantă, afecțiune și vorbe frumoase, ceea ce Fecioara nu poate îndeplini. Întrucât nu poate suporta criticile dure ale unei Fecioare, Balanța nu poate forma un cuplu cu aceasta, scrie Wowbiz.ro. 

Comentarii Facebook