Luni 26 Septembrie

Dani Oțil, pregătit să-și facă o amantă: „Am dezlegare de la soție”


Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil, plin de carismă și nelipsit de glume, a declarat că vrea să aibă o amantă, iar frumoasa sa soție și-a dat deja acordul. Desigur, lucrurile nu sunt atât de simple, căci Gabriela i-a pus și niște condiții.

Încă de când formează o familie cu Gabriela Prisăcariu, viața lui s-a schimbat radical și nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Dani Oțil se bucură de o soție frumoasă și devotată, dar mai ales de familia pe care o au împreună, din rodul iubirii lor rezultând micuțul Luca Tiago. 

Într-o notă ironică, care a stârnit amuzamentul colegilor de breaslă, cât și a telespectatorilor, prezentatorul TV a mărturisit că atunci când a abordat subiectul înșelării cu Gabriela Prisăcariu, ea i-a spus că amanta trebuie să aibă vârsta de peste 65 de ani.

Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(...)", a spus Dani Oțil în ediția de azi de la Neatza cu Răzvan și Dani”, a spus Oțil, citat de Spynews. 

Comentarii Facebook