Pensiunea Arena va propune preparate de 4 stele la cele mai mici preturi din Cluj! 14.99 lei, preparate recomandate de bucatarul sef (P)

BUSINESS LUNCH, este propunerea Pensiunii Arena. Cu un restaurant de patru stele, pensiunea Arena va asteapta de luni pana vineri intre orele 12.00 - 16.00, cu diferite preparate recomandate de catre bucatarul sef, la pretul de doar 14,99 ron.

 

Esti student si nu iti permiti sa dai multi bani pe mancare, dar ai vrea totusi sa fie multa si buna? Lucrezi in zona centrala, in apropiere de Cluj Arena si vrei sa ai la pranz o ambianta de exceptie si mancare ieftina , dar de patru stele?

 

Pensiunea ARENA este atunci locul in care este obligatoriu sa mergi! Dupa ce vei manca prima ora o portie imensa de ceafa de porc cu cartofi, gatita de un bucatar incredibil, vei reveni de fiecare data la pranz.

 

 

Meniurile la preturi incredibil de accesibile sunt extrem de variate si poti manca pui, porc sau chiar vita cu extrem de putin bani. Vita, unul dintre cele mai scumpe preparate din restaurante este aici si pentru buzunarul tau. Vei manca cel mai suculent rasol de vita cu cartofi ecologici de la Rasca, si garnisit cu salata si inele de ceapa rosie pentru un plus de prospetime. 

 

 

 

 

Nu iti place vita, dar esti fan declarat al carnii de pui? Atunci sigur nu trebuie sa ratezi frigaruile de pui cu cartofi prajiti. Primesti nu una, ci doua frigarui de pui cu legume si o portie mare de cartofi prajiti. Pentru amatorii de carne de porc, Pensiunea ARENA  are ceafa de porc la gratar (100 gr) cu cartofi prajiti (200 gr.).

 

 

Multe alte meniuri va asteapta in fiecare zi pana seara tarziu, inclusiv in week-end. Daca sunteti o persoana sofisticata sau vreti sa va impresionati iubita, Pensiunea ARENA este locul ideal in care sa mergeti. 

 

Restaurantul retras va sigura o discretie maxima, iar trufele sau deserturile deliciose sunt gata sa va ajute sa nu dezamagiti.

 

 

 

Cazarea la Pensiunea ARENA este de patru stele, dar preturile doar de trei. O camera single in pensiunea situata la cateva minute de centrul Clujului, chiar langa Cluj Arena costa 160 de lei, iar dubla 180 de lei/noapte. In pret sunt incluse si micul dejun consistent si aerul conditionat.


Pensiunea ARENA o gasiti langa Cluj Arena

Strada Uzinei, nr 13
telefon +40.364.730.085, +40.364.730.086, +40.756.082.042
contact@pensiuneaarena.ro

 

 

 

 

Comentarii Facebook