Cinemateca TIFF aduce filmul "Viata pestilor" la Cinema Victoria

 

Cinemateca TIFF pune la dispozitia cinefililor in 15 martie, la Cinema Victoria din Cluj o poveste de dragoste realizata de regizorul chilian Matías Bize "Viata pestilor".

Andrés are 33 de ani si pare sa aiba viata perfecta: a trait la Berlin in ultimii 12 ani, lucrand ca jurnalist, calatoreste in jurul lumii, descriind locuri si stiluri de viata, cu viziunea unui turist vesnic impartial si intransigent. Acum, intors in Chile, tara lui natala, se afla la petrecerea unui prieten, inconjurat de oameni pe care nu i-a vazut de cand avea 21 de ani, multi dintre ei buni prieteni deveniti acum aproape necunoscuti.

Reintalnirea cu viata pe care o lasase in urma il face pe Andrés sa inteleaga ca nu-si incheiase nici pe de parte socotelile cu trecutul. Pe masura ce noaptea continua, incepem sa intelegem ca un eveniment tragic leaga acest grup, eveniment ce a determinat plecarea lui Andrés. Mai mult, la petrecere se afla si Beatriz, fosta lui iubita, poate persoana de care are cea mai mare nevoie.APFR continua in perioada 26 ianuarie – 29 martie 2012, la Cluj si Sibiu, Cinemateca TIFF.

Filmul a fost prezentat in 2011 la cea de-a 10-a editie a Festivalului International de Film Transilvania.

Pentru mai multe detalii despre programul filmelor intrati AICI.

Comentarii Facebook