Duminica 28 Aprilie

Pe stradă în Vama Veche e permis fără haine? O tânără a oprit în loc inimile și respirația bărbaților cu apariția ei - FOTO


O tânără a plecat de la plajă, din Vama Veche, cu o ținută care a oprit inimile bărbaților în loc, iar șoferii au fost, fără îndoială, la un pas de accident.

Fotografiată din spate, superba brunetă părea să nu aibă haine pe ea. ”Așa se umblă la Vama Veche. Asta e Vama Veche!”, a rostit un turist emoționat de cele văzute.

Imaginea a fost surprinsă miercuri, la finalul zilei de plajă. De altfel, stațiunea Vama Veche este renumită pentru un libertinaj exagerat, așa că astfel de imagini nu a miră pe nimeni.

Disputa dintre nudiști și ”textiliști”

Între nudiști și ”textiliști”, așa sunt denumiți cei care poartă costume de baie, este o dispută surdă de mult timp. 

Nudiștii sunt deranjați de ochii curioșilor care vin să îi vadă, astfel că nu este exclus ca unii să se și răzbune. ”Având în vedere ca textilistii se plimba fără niciun pic de jenă pe ultima porțiune pe care nudiștii sunt tolerați (plaja spre 2 Mai), și pe deasupra, mai arunca și priviri dubioase, de zici ca n avem ce căuta aici.

De ce n-am face și noi la fel? Ne strângem 4-5 sau mai mulți nudiști, și începem sa ne plimbam pe plajele textilistilor, cum procedează ei de fiecare data pe plajele de nudiști. Sa le dam a taste of their own medicine. Sa vedem dacă le place”, a explicat un nudist supărat. 

WhatsApp Image 2023-07-19 at 19.56.05.jpeg

Comentarii Facebook