Onorariu de 100.000 de euro pe minut. Vezi ce artistă percepe acest tarif


Invitată să cânte la nunta fiicei unui magnat din Africa de Sud, o artistă a cerut suma de 2,5 milioane de euro pentru un mini-concert de 25 de minute.

Adele a fost contactată de magnatul sud-african Vivian Imerman - a cărui avere este estimată la 400 milioane de lire sterline -, care a rugat-o să cânte 25 de minute la nunta fiicei sale Megan, la hotelul de lux Grosvenor House din Londra. Magnatul sud-african a renunţat în cele din urmă la această idee, după ce a aflat că mini-concertul lui Adele l-ar fi costat 2,5 milioane de lire sterline, informează contactmusic.com.

"Vivian va organiza o nuntă spectaculoasă. A plătit-o pe Amy Winehouse cu câteva zeci de mii de lire pentru a cânta la nunta Biancăi, fiica lui cea mare, în urmă cu trei ani. Spera să poată face acelaşi lucru şi cu Adele", a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star.

"A fost foarte surprins atunci când a aflat că îl va costa 2,5 milioane de lire sterline. În ciuda contului său impresionant din bancă, până şi lui i s-a părut mult prea costisitor şi a început să caute alţi artişti", a adăugat aceeaşi sursă.

Adele este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, la nivel mondial, iar pierderea șansei de a cânta pe o sumă foarte bună nu o deranjează deloc, mai ales că este foarte aproape de a semna un contract de 10 milioane de lire sterline pentru a apărea într-o campanie publicitară a unei firme de produse cosmetice.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare de origine britanică și este considerată una dintre cele mai bune voci din lume, în 2012 reușind să câștige 6 premii Grammy. Cel mai recent succes al artistei este câștigarea premiului Oscar, în 2013, pentru cea mai bună coloană sonoră, melodia ”Skyfall”, din filmul din seria 007 cu același nume.

Comentarii Facebook