Chef Florin Dumitrescu, implicat într-un nou scandal:"Nu rămâne pentru mine decât un cantinar obosit”


Juratul Masterchef Florin Dumitrescu este implicat într-un nou scandal. De această dată celebrul chef Loredan Garlac, bucătar cu experiență de peste 25 de ani, îl acuză pe chef-ul român că ar fi plecat cu un ”suvenir” de la ultimul restaurant în care a lucrat.

După cum știți, de ceva vreme, am argumente solide cu Florin Dumitrescu, jurat la Masterchef, care nu respecta, de fapt nu cunoștea, normele de HAACP în bucătărie. Acest bucatar, care cu puțin timp în urmă se proclama copilul minune al bucătarilor, după ce a fost dat afară de la restaurantul Morgan la Dud și a luat (furat) de acolo cu o trusă de cuțite scumpe care, de fapt, nu-i aparținea, a călcat pe bec rău de tot, însă se pare că de data aceasta becul s-a spart”, a declarat Chef Loredan Gargalac scriu cei de la exclusivtm.ro

"Intrebarea mea catre voi este: Oare cat mai aveti de gand sa acceptati sa fiti batjocoriti de catre niste pionieri ale bucatariei si sa fiti manipulati de astia care habar nu au cu ce se mananca bucataria, dar ajung acolo unde sunt datorita pilelor si a relatiilor?", s-a revoltat Chef Gargalac.

Garlac, chef cu o reputație excelentă în Marea Britanie, îl atacă fără oprire pe colegul său de breaslă. "Cu siguranta sunt inca altii pe acolo care au fost 'victime' ale acestui gunoi de om insa nu au avut taria sa le scoata la lumina", a mai spus el.

"Eu am fost primul care m-am luat de el dupa ce mass- media l-a facut mare Chef, iar eu am dovedit ca este bata de bucatarie si nici nu cunoste normele elementare de igiena in bucatarie", a completat Chef.

"Nu ramane pentru mine decat un cantinar obosit, nu ca as fi crezut vreodata altceva de el si nu este nimic personal, insa asa ceva este de neiertat", si-a incheiat tirul de acuze Loredan Gargalac.


Comentarii Facebook