Oana Zavoranu i-a golit casa lui Pepe, dar i-a lasat un mesaj ironic pe oglinda: "Pepe + Tudy = Love" - FOTO


Oana Zavoranu a parasit locuinta pe care o impartea cu Pepe, in zona Unirii din Bucuresti. Vedeta a golit practic casa, dar i-a lasat lui Pepe un mesaj scris, cu ruj, pe o oglinda: "Pepe+Tudy = Love".

Oana si-a incarcat lucrurile in mai multe dubite si s-a mutat la hotel. Ea a demontat mobila pe care a aranjat-o in casa dupa cum i-a placut si pe care nu a vrut sa i-o lase lui Pepe. Zavo a luat si bateriile de la chiuveta, aerul conditionat, frigiderul, masina de spalat, dar i-a lasat lui Pepe toate obiectele cumparate de el, precizeaza Libertatea.ro.

In timp ce Oana pierdea vremea, muncitorii au luat mancarea din frigider. "Nu eu am impachetat aceste lucruri. Eu am vrut sa-mi iau doar ceea ce-mi apartinea, ceea ce cumparasem eu. Daca Pepe era gentil, nu luam nimic din casa", a afirmat Oana.

"Am facut pe mine de emotii. Sunt plictisita de amenintarile si elucubratiile unui filfizon frustrat avid de maruntis si de publicitate pe spatele sotiei sale foste careia ar fi trebuit sa-i multumeasca pentru ca i-a relansat cariera. O sa ma duc sa-l denunt ca o persoana psihopata. Nu cred ca vreun trust care se respecta va dori sa aibe prin preajma, cu contract, o persoana condamnata, cu cazier si cu viitoare multe plangeri de care ma voi ocupa chiar eu sa i le fac. Spre deosebire de golanasul Pepino, eu chiar detin proprietati si mi se pare patetic si jenant ca in loc sa se preocupe sa arate actul de proprietate, reuseste tot de mine sa se agate... Am plecat cand am vrut eu din casa, am vrut sa arat ca nu avea nici un drept sa-si dea sotia afara dintr-o casa asupra careia nu detinea nici un act de proprietar. Daca e cuminte, o sa-i fac rost de sticle cu apa sfintita. Pentru ca sunt o fata educata, ii doresc tot binele pe care mi-l doreste si el mie", a mai spus vedeta.

Pepe isi acuza sotia cu care este in proces de divort ca l-a inselat cu politicianul Tudor Ionescu (foto), poreclit Tudy.

 

Foto: Libertatea

Comentarii Facebook