Concert Hi-Q, la Cluj, de la ora 22.00! Vezi ce a spus Florin Grozea despre noul single Hi-Q feat. Gica Petrescu - VIDEO


Trupa Hi-Q a ajuns la Cluj Napoca si, de la ora 22.00, in Euphoria Music Hall, va sustine un concert in cadrul celui de-al doilea turneu national organizat de la revenirea in formatie a Danei Nalbaru.

Truneul national cuprinde 14 orase, dar cei trei membri Hi-Q nu exclud posibilitatea ca pe lista sa fie incluse si alte locatii.

"Hi-Q a pornit intr-un turneu national de primavara in cluburi de muzica Live si prezinta un concept diferit. Va fi un concert de 3 ore, cu 24 de melodii, cu variante acustice, variante reinterpretate ale melodiilor noastre. Este un turneu organizat de noi si de care noi suntem foarte mandri. In aceste cluburi de muzica live poti sa fii mai aproape de publicul nostru si poti sa creezi acea legatura stransa, de care noi ca artisti avem nevoie", a spus Florin Grozea.

Hi-Q va canta piese cunoscute si care au devenit hit -uri in istoria de 15 ani a trupei.

Nu va lipsi ultimul single Hi-Q feat. Gica Petrescu "Sa dansati, sa va distrati". Florin Grozea a povestit pentru Stiri de Cluj cum s-a "nascut" piesa si de ce crede ca va avea un succes.

"Toata lumea il stie pe Gica Petrescu doar la finalul carierei lui, dar el a fost deschis si pe noi ne-a inspirat treaba asta. Am folosit acest vers: 'Sa dansati, sa va distrati!" si de la acest vers am construit o piesa, total diferita. Nu e ca si Hi-Q pe care lumea il stie, dar cel mai bine sa veniti la concert sa vedeti", a mai spus Florin Grozea.

"Cantarea" va avea loc la Euphoria Music Hall, dupa ora 22.00.

Comentarii Facebook