Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu: „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”


Oana Zăvoranu a ajuns din nou în atenția tabloidelor datorită unor acuze pe care le-a făcut la adresa Adelinei Pestrițu și a soțului ei, Virgil Ștebelea. Oana le reproșează celor doi că încearcă să-și păcălească fanii și să le vândă ceasuri false la prețuri uriașe.

Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri. Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt. Adică ceasurile vin în folie de plastic? Eu care sunt posesoare de astfel de ceasuri – şi eu şi soţul meu – le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?

 Acum câteva zile avea în mână un pampers, în alta un detergent, în alta cinci îngheţate, dacă putea şi cu picioarele mai ţinea câte ceva. Nu se pupă ceva… Dar altfel mulţumeşte pentru orice îngheţată, vrea totul moca, când eşti barosan îţi plăteşti, frate, mâncarea, plăteşti pe unde te duci. Gradul de șmecherie al unui om se vede din banii pe care îi cheltuieşte şi cât anume cheltuieşte. Dacă ai pozat o friptură atunci când ai mers la restaurant, nu te face șmecher, înseamnă că eşti o sărăcie!”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru cancan.ro.

Oana Zăvoranu, critici dure și la adresa Ginei Pistol și lui Smiley

Smiley și Gina Pistol nu au scăpat nici ei de criticile Oanei. Vedeta le-a reproșat acestora că modul în care se manifestă în mediul online nu este în regulă.

Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un ‘high’ așa. După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu, în podcastul ei de pe Youtube.


Comentarii Facebook