Miercuri 24 Aprilie

„Oală caută capac”. Ce a inventat o femeie pentru a găsi bărbatul ideal cu care să facă un copil


Silvia Triebl este o femeie de 42 de ani, din orașul Zürich, Elveția, care nu a avut noroc în dragoste de-a lungul vieții, însă își dorește nespus de mult un copil. Acum, când ceasul biologic ticăie și există riscul să-și piardă fertilitatea, Silvia a decis că e timpul pentru o faptă cu adevărat curajoasă.

Femeia de meserie restaurator și autor de cărți pentru copii, nu a stat prea mult pe gânduri și a lansat un site denumit „Oala caută capac”, iar ulterior chiar a plătit o campanie de publicitate în orașul său, în încercarea de a găsi bărbatul potrivit cu care să conceapă copilul, scrie publicația germană Heute.

„Oala caută capac", o campanie publicitară emoționantă

Silvia a plătit pentru spații publicitare în locuri cheie din orașul  Zürich, unde a pus bannere uriașe cu anunțul și a dezvoltat și un site conceput special, unde pretendenții pot depune aplicații. Campania publicitară a început în data de 3 ianuarie și va dura până pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, atunci când femeia promite să-și cunoască personal admiratorii.

„Nu poți spune doar că vrei copii, dar ce să ascund? Sunt o femeie matură, care dă cărțile pe față. Pur și simplu nu mai am timp. Pentru mine, ceasul biologic bate, nu mai am mult timp. Dar îmi doresc foarte mult să devin mamă", a precizat femeia.

silvia 2 corect.jpeg

În pandemie este tot mai dificil să-ți găsești sufletul pereche

Anul trecut a fost un an dificil pentru Silvia, în pandemie i-a fost aproape imposibil să găsească un partener. De asemenea, femeia care locuiește în Elveția, încă încearcă să depășească traumele lăsate de anul 2021. A suferit un avort spontan, iar iubitul ei a părăsit-o. „Lumea s-a prăbușit atunci pentru mine”, explică Silvia.

Acum încearcă să treacă peste tragedie și speră să aibă șansa ei la fericire și la familia mult visată. Silvia Triebl spune despre ea că este un bucătar pasionat și se descrie "ca un amestec de usturoi, ardei iute și ghimbir”.

Întrebată despre ce calități trebuie să aibă alesul. Femeia a oferit un răspuns foarte simplu: „Să fie cu picioarele pe pământ, să aibă simțul umorului și, bineînțeles, să-și dorească să aibă copii”.

Comentarii Facebook