Scandal monstru la Survivor între Emil Rengle, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. De ce le-a făcut ”vrăjitoare”


Emil Rengle de la Survivor a intrat în scandal Andreea Tonciu și Otilia Bilionera, din echipa Faimoșilor, pe care le-a făcut ”vrăjitoare”. 

Atmosfera din echipa roșie a fost încordată de la început, iar merele stricate sunt Andreea Tonciu și Otilia Bilionera.

Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. Fetele nu sunt deranjate de atitudinea colegilor de echipă, pentru că toate ziua stau de vorba între ele. 

Emil Rengle este susținut de CRBL și Laura Giurcanu, care o acuză pe Andreea Tonciu că ar fi un fel de ”vampir” energetic.

În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște „Vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud”, a spus Emil Rengle la Survivor 2022.

Fetele îl acuză pe Emil Rengle de falsitate și că e băiat civilizat numai când e filmat. 

Tonciu a mai spus că relația dintre Emil Rengle, CRBL și Laura Giurcanu este de fațadă și că s-ar fi aliat împotriva ei doar din cauză că nu o găsesc a fi ”simpatică'.

În cele din urmă Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, în ediția difuzată marți seară pe PRO TV. 

Faimoșii au rămas și fără Roxana Ciuhulescu și Xonia, după ce au fost și ele eliminate.

Sunt tristă, pentru că cel mai mult m-am atașat de Otilia și-mi pare rău că o las singură aici. Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și sper să vom putea avea o prietenie frumoasă”, a spus Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată de la Survivor.

Comentarii Facebook