Vineri 31 Martie

Imagini incendiare cu Delia în Dubai. Cum arată diva în costum de baie și de ce refuză să participe la Asia Express


Delia Matache, jurata iUmor și X Factor, se află în vacanță la Dubai și a postat o serie de video-uri și fotografii cu experiențele ei deosebite din vacanță. Unele dintre acestea au fost foarte incitante pentru fani. 

Vedeta s-a relaxat la mare în Dubai și s-a lăsat fotografiată în cele mai inedite ipostaze. Fanii nu au foarte des ocazia să o vadă așa pe frumoasa artistă. Cu o siluetă de invidiat, Delia și-a etalat formele și picioarele subțiri.

Frumoasa jurată X Factor s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie negru, punând pe jar imaginația fanilor. Ea a ales să posteze fotografia doar pe Insta Story pentru cei 2,6 milioane de urmăritori ai săi, notează Antena 1. 

delia bă.jpeg

De ce refuză Delia să participe la Asia Express

În podcastul lui Codin Maticiuc, La Mijloc, Delia apare alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, și spune că unul dintre motivele pentru care nu și-ar fi dorit să meargă la Asia Express este din cauza probei în care concurenții din sezonul 4 apăreau parțial dezbrăcați, spălându-se unul pe altul cu buretele.

Am văzut nişte oribilităţi ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă, fiică, soţ, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcaţi până la brâu! Era ceva ciudat rău…un greench absolut, de nu există! Aş intra în pământ de ruşine cu cadrele alea!”, a declarat Delia.

Comentarii Facebook