O tânără care își face selfie într-o toaletă publică, noua imagine de profil a unei Primării. Cum explică autoritățile situația


O postare publicată de Primăria Bicaz, a stârnit un val de reacții ironice și sute de distribuiri din partea internauților, după ce în fotografia de profil a apărut o tânără care și-a făcut selfie într-o toaletă. Potrivit presei locale, toaleta în care și-a făcut selfie ar fi chiar în sediul instituției.

După ore bune de la apariția pozei pe profilul Primăriei Bicaz, autoritățile au venit cu o explicație.

Aceasta este pagina oficială a Primăriei Bicaz. Din cauza unor probleme ce nu au depins de noi, fosta pagină a Primăriei a fost compromisă, fiind necesară crearea unei noi pagini de socializare. Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate celor care ne urmăreau pe fosta pagină a primăriei”, au declarat reprezentanții instituției.

Primăria a precizat și că femeia din fotografie nu lucrează în cadrul instituției.

Informațiile că ar fi poza unei persoane din primărie sau o fotografie făcută în primărie sunt informații FALSE. E vorba doar de o pagina creată mai de mult de un user care nu a fost securizat conform noilor cerințe și ca alte sute de mii de conturi de pe internet, a fost spart. Acum am refăcut totul conform standardelor de securitate actuală”, notează Antena 3. 

Comentarii Facebook