Cum arăta frumoasa Lora înainte de operațiile pe care mult timp le-a negat


Frumoasa Lora a negat mult timp că a apelat la chirurgii esteticieni, dar în cele din urmă a recunoscut totul. 

Lora s-a operat, dar mult timp a negat totul

Artista a apelat la mai multe intervenții de rinoplastie. Mai precis cinci la număr, iar acum spune că a ajuns la rezultatul dorit de ea. Se poate observa în fotografiile mai vechi că aceste intervenții i-au schimbat fizionomia. Lora era o femeie frumoasă și înainte, dar acum nu mai prea seamănă cu cea din tinerețe. 

Cântăreața nu vrea să recunoască nici că și-a injectat buzele cu acid hialuronic, spunând că buzele au luat volum în urma purtării aparatului dentar, care a dus la modificarea danturii. Se vede o diferență mare la buza de sus, care era mai ”finuță”, iar acum este cărnoasă.

Lora spune că nu a apelat la silicoane și că este mândră de corpul ei

Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine.

Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc”, mărturisea Lora.

lora.jpg

Comentarii Facebook