Zodiacul manipulatorilor. Cele 4 zodii care stăpânesc arta manipulării, poți cădea ușor în capcana lor


Dacă ai ghinionul ca prietenii tăi sau membri ai familiei să fie născuți sub următoarele semne zodiacale, sfatul nostru este să fii cât mai precaută în prezența lor. Acestea sunt cele 5 zodii care stăpânesc arta manipulării, însă desigur, chiar dacă au această putere, nu înseamnă că manipulează mereu sau că vor folosi arta manipulării și asupra ta.

Scorpion

Chiar dacă nativul Scorpion poate surprinde prin rafinamentul și caracterul puternic, este bine de știut că acesta are puterea să manipuleze oricând. Geloși din fire, Scorpionii își stabilesc clar prioritățile și le urmează cu orice preț. Ai grijă, s-ar putea ca prioritățile acestei zodii să devină și prioritățile tale ca prin magie.

Gemeni

Sensibil, energic și comunicativ, nativul Gemeni poate să devină deseori superficial. Te poate manipula foarte ușor și nici măcar nu vei realiza. Foarte indeciși, Gemenii te vor învinovăți pe tine pentru greșelile făcute de ei și chiar o să reușească să te facă să te simți datoare.

Pești

Persoane complexe, înțelegătoare și prietenoase, Peștii au și câteva defecte. Profesioniști în manipulare, cei născuți în această zodie se vor plânge pentru haosul din sufletul lor de fiecare dată când situația le permite. Te vor face să empatizezi cu ei aproape de fiecare dată, însă trebuie să ai grijă căci rolul de victimă este preferatul lor.

Leu

Nativul din zodia Leu este încrezător în propriile forțe, mândru și generos, dar s-ar putea să existe situații în care să abuzeze de arta manipulării. Femeia Leu te poate convinge că are dreptate în orice situație, chiar dacă până și ea știe că asta nu este adevărat. Este zodia care stăpânește cel mai bine manipularea și care se bucură oricând că poate să o folosească, notează elle.ro.

Comentarii Facebook