Irina Fodor criticată de fani că e crispată lângă Ștefan Bănică Jr: „O domină, nu degeaba a fost prinsă la el acasă”


Irina Fodor a fost criticată pentru gesturile pe care le face în direct în preajma lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi au fost surprinși la domiciliul artistului, fiind iscate speculații privind o relație nepotrivită.

Urmăritorii Irinei Fodor i-au scris că trebuie să fie mai relaxată: ”Îmi place foarte mult felul tău de a fi și mi se pare că faci o treabă foarte bună, dar trebuie să fii puțin mai relaxată când @stefanbanica.official încearcă să interacționeze cu tine! Îmi imaginez că nu este ușor să faci o emisiune live, dar pe sticlă se observă că nu aveți o chimie! Doar relax, cred că o să vă iasă super!!”, a scris una dintre urmăritoarele Irinei Fodor, pe Instagram.

E crispată rău de tot. Stă cocoșată, strânge mâinile ălea. O domină Bănică, nu degeaba a fost prinsă la el acasă. Ea vrea să o imite pe Iulia Vântur, dar nicio șansă. Așa e când dintr-un mic reporteraș al lui Măruță te bagă soțul prezentator la concurență. Prea multă importanță își dă și din cauza ei lumea nu s-a uitat la emisiunile unde prezintă ea”, a scris o altă urmăritoare.

Comentarii Facebook