O femeie a trăit șocul vieții înainte de nuntă. Mireasa l-a surprins pe mire în timp ce era alăptat de mama lui


O descoperire bizară i-a stricat unei mirese nunta la care visa de mult timp. Georgie Mitchell, gazda podcastul Unfiltered Bride, a dezvăluit povestea unei mirese care și-a surprins mirele în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de nuntă.

Georgie Mitchell, care este de profesie makeup artist și care organizează nunți în Marea Britanie, obișnuiește să le spună oamenilor întâmplări uluitoare din domeniul în care activează. În cel mai recent episod al podcastului său, ea a povestit o întâmplare pe care a auzit-o de la o fostă colegă, informează Daily Star, citat de stirileprotv.ro. 

Folosind pseudonimul „Jenny” pentru a se referi la colega ei, Georgie a povestit că aceasta tocmai finalizase machiajul și coafura unei mirese, când aceasta i-a spus că trebuie să meargă la toaletă. Când a ajuns la baie, femeia a avut parte de un șoc. Unul suficient de mare pentru a pune capăt nunții. 

Colega de podcast a lui Georgie, Beth, a crezut că mirele a fost surprins în timp ce își înșela mireasa cu o altă femeie. Georgie a mărturisit că a fost „mult mai rău". Mireasa și-a surprins mirele în timp ce „era alăptat de mama lui".

Uluită, Beth a răspuns: „Poftim? De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?”.

Georgie a sărit în apărarea miresei și a spus: „Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva".

Apoi, Beth a întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte. Explicația lui Georgie a fost simplă: pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

La final, Georgie a dezvăluit că mireasa respectivă a continuat nunta. Podcastul a adunat peste 730.000 de vizualizări, iar fanii s-au întrecut în comentarii. Unul dintre acestea a fost: „A fost dus 'băiatul mamei' la un nivel cu totul nou”. 

Comentarii Facebook