Vlăduța Lupău se vrea mai ”aspectuală” și a ajuns pe mâna medicului estetician: ”Este efectul ăla de care zice toată lumea…bot de rață”


Vlăduța Lupău a făcut publice imagini cu rezultatul unei intervenții la buze. Artista stabilită la Cluj trece prin momente fericite, după ce a născut și s-a mutat într-o casă nouă. 

Vlăduța Lupău s-a întors rapid la muncă, pentru că este presată de fanii care o vor în concerte, dar are nevoie și de o imagine pe măsură.

Artista a filmat recent cum a decurs procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic, la care a mai apelat și în trecut.

Am venit să imi... momentan sunt dată cu ruj și creion, o să mă șterg și o să îmi aranjeze buzele. Așa că o să vedeți că mă tot întrebați. Abia aștept. Aș vrea să fie așa cum sunt acum dată cu contur și ruj. Așa o să iasă. Cu siguranță mâine sau poimâine, este efectul ăla de care zice toată lumea…bot de rață. Deci, practic rezultatul pe care eu mi-l doresc o să se vadă în două - trei zile”, a transmis Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

vladuta3.jpg

Comentarii Facebook