Miercuri 24 Aprilie

Nu stii de unde sa iei produse bio pentru copilul tau? Atzu Shop, magazin de cadouri si evenimente pentru copii, isi deschide portile in Cluj(P)


Atzu Shop isi deschide portile, marti 10 aprilie, si isi asteapta clientii cu cele mai frumoase cadouri pentru  nou nascuti.


Daca ai ramas in pana de idei poti sa vizitezi noul magazin Atzu Shop de pe strada Dacia numarul 4. . Aici poti gasi cele mai originale cadouri sau produse bio pentru tine si copilul tau. Produsele bio sunt preferatele bebelusului Atzu, imaginea companiei, deoarece sunt facute din ingrediente naturale si nu dauneaza bebelusilor.  “Born to bio”, “Lia” si “Azaria” sunt cosmetic bio care se pot cumpara sau comanda in magazin. Acestea au o gama larga de produse: geluri, crème, balsamuri de buze, lotiuni de corp si sunt bune chiar si pentru parinti.  

 


Jucariile hand-made sunt unicat, facute cu foarte multa dragoste si create astfel incat sa nu raneasca copilul. Pe jucariile textile, care sunt facute din bumbac si vatelina,  se poate scrie numele copilului.

 


Noutatea pe care o aduce aceste magazin este aranjamentul dulce. Un cosulet sau buchet unicat cu flori si bomboane se poate oferi cu orice ocazie, oricui. Aranjamentele sunt facute, de asemenea, hand-made din cauza asta fiecare este unic. Se poate personaliza atat cu bomboane diferite dupa cerere sau cu flori naturale.

 

 

Baloanele cu heliu sunt pe placul copiilor. Acestea au diferite forme si marimi si pot contine si jucarii. Sunt folosite baloanele de cea mai buna calitate care nu se sparg usor. Acestea se gasesc de vanzare si separat si se pot darui si tinerelor mamici deoarece au inscriptionate diferite mesaje cu urari. Pachetele din scutece si pachetele cu cosmetice  pentru nou nascuti pot fi facute in mai multe forme si pot contine si baloane. Formele sunt foarte diferite, pot fi motociclete, torturi sau carucioare.

 


De asemenea , se pot organiza si evenimente,  Atzu Shop colaborand cu cei de la Gala 10. In magazin se pot gasi si articole de petrecere pentru cei mici cat si un catalog cu diferite teme pentru ca parintii sa poata alege in functie de preferintele celor mici.


Site-ul magazinului, www.sanejucam.ro, are o varietate mare de articole dar care se pot gasi si in magazinul din Cluj Napoca. Se pot comanda online, iar produsele se pot livra atat acasa cat si la magazin. Iar pentru cei care vor sa isi impacheteze cadoul intr-un mod inedit, fetele din magazin va stau la dispozitie intotdeauna cu o idee unica.

 

 

Contact: str. Dacia, nr 4

0722.522.842

www.sanejucam.ro

Comentarii Facebook