Miercuri 17 Aprilie

Nadal ii fura lui Ronaldo "jobul" de model Armani si isi arata abdomenul perfect in ultima reclama - VEZI Galerie FOTO


Prima data a fost David Beckham, apoi Cristiano Ronaldo, iar acum a venit randul lui Nadal sa fie adulat de femeile din toata lumea, in celebrele campanii Armani,

Sportivul de 24 de ani, care este in acest moment numarul 1 in topul ATP, s-a dezbracat pentru campania de promovare a colectiei de primavara 2011 a casei de moda Armani.

Fotografiile sunt alb negru, dupa cuma ne-au obisnuit fotografii care lucreaza cu celebra casa de moda.

Roberta Armani a declarat ca a fost ales Nadal pentru ca "isi selecteaza de fiecare data cu mult gust hainele cu care se imbraca in timpul meciurilor de tenis. Nu este numai un sportiv genial, dar este si un artist. Sunt mandra ca se alatura familiei".

Faptul ca Nadal a acceptat propunerea de a poza i-a uimit pe fanii sai spanioli, care il stiu pe sportiv ca fiind mai timid din fire.

 

Pentru Nadal, campania este ultima dintr-un sir de afaceri extrem de profitabile. Sportivul a acumulat in 9 ani de cariera 37 de milioane de dolari, iar revista Forbes sustine ca Nadal a mai castigat numai in  ultimele 12 luni inca 21 millioane de dolari din reclame, inclusiv cele la Nike, producatorul de rachete de tenis Babolat sau la cea mai mare firma de asigurari din Spania, Mapfre SA.

 

Modelul feminin ales de casa de moda Armani este Megan Fos. Vezi AICI fotografii cu vedeta din filmul "Transformers".

 

Cristiano Ronaldo si David Beckham, ex-modele Armani

Comentarii Facebook