Motivul plecării lui Ștefan Bănică Jr. de la ”Dansez pentru tine”: Conducerea e formată din nişte amatori penibili



Unul dintre foștii colegi de emisiune ai lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre posibilele motive ale deciziei artistului de a părăsi emisiunea ”Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o timp de opt ani de zile.

Coregraful Cornel Patrichi, care a fost membru în juriul emisiunii, a precizat că motivele pentru care emisiunea are probleme este incompetența producătorilor.

"Era logic să se termine cu «Dansez pentru tine» şi să se întâmple asta deoarece conducerea acestui show e formată din nişte amatori penibili din toate punctele de vedere, şi ca meserie, şi ca fizic. Ca să fii şef, trebuie să treci şi să rupi uşile", a declarat, pentru Ring, Cornel Patrichi.

Întrebat despre plecarea lui Bănică, Cornel Patrichi a pus această decizie pe seama salariului primit de cântăreț.

"Cu Ştefan am înţeles că au fost probleme de bani... Probabil că Ştefan a întrebat în dreapta şi în stânga cât au ăia acolo şi cât au ăia dincolo şi nu i-a mai convenit salariul de aici. Probabil că era timpul să se termine... Oricum, show-ul a ţinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sârbu", a mai spus Cornel Patrichi.

Cregraful spune că succesul emisiunii s-a bazat exclusiv pe rețeta importată, iar echipa Pro TV a foct cauza declinului acesteia.

"E uşor să cumperi formatul şi să iei primele reţete de succes, să le faci în România şi să ai rezultate bune. Când trebuie să faci ceva pe cont propriu şi nu ai cu ce să vii de acasă... Din punct de vedere profesional, cei de la «Dansez pentru tine» sunt zero absolut. Greşelile s-au ţinut lanţ, după mine l-au dat afară şi pe Willmark, care are o simpatie a publicului extraordinară şi care le făcea foarte mult bine", a mai spus Patrichi pentru aceeaşi sursă.

Comentarii Facebook