Miercuri 24 Aprilie

Mircea Badea se muta de acasa, dupa ce a fost acuzat ca noaptea viziteaza "energetic" acasa profesoarele de romana - VIDEO

 

In emisiunea din aceasta seara "In gura presei", Mircea Badea a anuntat ca, in sfarsit, se muta de acasa la 36 de ani. Vedeta Antenei 3 a spus ca a luat aceasta decizie dupa ce si-a dat seama ca isi pune in pericol familia.

 

Mai exact, Mircea Badea a povestit "cea mai tare intamplare" din viata lui. Azi dimineata in jurul orei 7,00, la o ora la care dormea, o doamna profesoara la unul dintre cele mai bune licee din tara a sunat la usa apartamentului in care locuieste si a stat aproximativ o ora de vorba cu mama lui Mircea Badea.

 

Femeia de aproximativ 50 de ani ar fi povestit ca frecvent, in jurul orei 4 dimineata, Mircea Badea vine la ea in casa, intr-o forma energetica, si, cei drept, nu face mare lucru. D-na era, insa, suparata ca aproape in fiecare emisiune Mircea Badea vorbeste despre ea lucruri neonorante pentru o femeie la varsta ei, care este si profesoarea si care creste singura doua fete de 14 ani.

 

Dupa aceasta intamplare, vedeta de la "In gura presei" a hotarat ca e mai bine sa se mute de acasa.

Comentarii Facebook