Mihai Trăistariu a dat în judecată editorii unui celebru site de pamflet pentru că l-au parodiat. Cere daune de 2 miliarde lei


Solistul Mihai Trăistariu a dat în judecată site-ul de pamflet Times New Roman pentru ”glume proaste” la adresa sa.

Este a cincea oară când fac glume proaste și îi dau în judecată. Azi dimineață i-am acționat în judecată”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

Artistul chiar a lăsat un comentariu la unul dintre articolele Times New Roman, ce avea titlul “Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: Sunt scârbită.”

Cu asta ati pus capac. Eram de mult decis sa va dau in judecată. Mâine dimineață încep demersurile. Sorry. Dacă n-aveți bani să plătiți, veți face pușcărie”, a comentat Trăistariu.

În urma comentariului, unul dintre redactorii Times New Roman l-a sunat pe artist.


Un coleg l-a sunat azi pe Mihai Trăistariu după ce a pus acel comentariu. I-a spus că azi dimineață a demarat procedurile”, a spus Alex Dona, director Infant Media, compania care editează site-ul Times New Roman.

Cântărețul le-a cerut daune de 2 miliarde de lei pentru prejudiciul de imagine cauzat.

Le-am cerut două miliarde. Am mai câștigat un process cu Cancan, în 2008 și am câștigat 1,1 miliarde. Tot pentru glume proaste” a declarat Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

Comentarii Facebook