Renato Borghetti, magicianul acordeonului, vine sâmbătă la Cluj. Va fi la concureță cu Forza ZU, care e GRATIS

 

Brazilianul Renato Borghetti, un adevărat magician al acordeonului, vine la Cluj și va face un concert cu adevărat unic, anunță organizatorii.

 

Spectacolul va avea loc la Opera Maghiară, sâmbătă, 17 mai, ora 20.00.

 

Un bilet costă intre 40 şi 79 de lei. Tichetele se pot procura de la casieria Operei Maghiare de Stat şi de la birourile Diesel Events., Piata Unirii 10.

 

Concertul este o avanpremieră la Transilvania Jazz Festival 2014, ce va avea loc în luna octombrie, cel mai vechi festival de jazz din Cluj, inaugurat în 2006.

 

Simona Hodoş, organizatoarea evenimentului, a spus că acest concert va fi unul unic. ”Mă bucur că anul trecut şi anul acesta au avut loc mai multe evenimente mari de jazz, cu succes de public, iată că se poate. E foarte greu în zona financiară, bugetele alocate sunt infernal de mici. Cine nu vine la concertul acesta pierde ceva unic. Nu ştim dacă o să mai putem să îl aducem vreodată la Cluj. Nu contează că se suprapune un pic cu showul de pe Cluj Arena, sunt targeturi diferite de public. E bine că sunt evenimente deşi criza a atins domeniul foarte tare”, a spus Hodoș.

 

Criza selectează dur şi acum se vede cine e manager adevărat şi cine nu. Eu imi risc banii mei personali in cele mai multe situaţii. Orice sponsor, si am avut câţiva de-a lungul anilor care ne-au sprijinit, e un ajutor nesperat. Consider că biletele nu sunt scumpe, artiştii vin din Brazilia, există costuri importante de organizare.

 

Dacă vă spun câte bilete s-au vândut, vă descurajez și mă descurajez și eu…sunt foarte puține la acest moment. Dar de obicei se vând pe ultima sută de metri. S-au vândut atâtea cât să ne dea optimismul că până seara la ora 20.00 vom avea sala plină pe trei sferturi. Cele mai ieftine bilete costă 40 de lei, deci nici… 10 euro”, a mai adăugat Simona Hodoş, potrivit clujulcultural.ro.

Comentarii Facebook