Miercuri 24 Aprilie

Mesajele ascunse din visele pe care nu trebuie sa le ignori



Fiecare vis are o semnificatie. De multe ori un cosmar sau un vis frumos pot spune anumite lucruri despre noi si ne ajuta sa intelegem mai bine lumea din jurul nostru.

Vise pe care sa nu le ignori niciodata

1. Vise cu animale

Animalele sunt considerate mesageri spirituali. In functie de animalul visat si in ipostaza in care te aflai, trebuie sa intelegi un astfel de vis ca pe un mesaj. Visele in care esti urmarita sau atacata de un animal reprezinta propriile tale temeri, care te tin in loc si care iti opresc evolutia.

2. Vise cu cifre si simboluri

Simbolurile si cifrele fac parte din categoria viselor neobisnuite. Incearca sa retii si sa iti notezi simbolurile vazute pentru ca in viito pot avea o semnificatie importanta si poate fi ca o adevarata relevatie pentru tine.

3. Vise cu sentimente puternice

Emotiile traite intr-un vis de multe ori sunt atat de intense incat pot lasa o impresie foarte puternica chiar si la multe ore dupa trezire. Aceste vise nu trebuie ignorate, deoarece ele sunt menite sa iti arate o cale, un drum sau sa iti ofere indicii importante.

4. Visele care se repeta

Visele care se repeta sau cele in care un obiect, animal, personaj sau loc apar frecvent pot avea o semnificatie importanta pentru tine. Noateaza-le si reflecta asupra lor cand ai putin timp liber. Poti descoperii lucuri importante, potrivit eva.ro

5. Calatoriile din vise

Calatoriile din vise reprezinta drumul tau in viata, etapele prin care trebuie sa treci si evolutia ta. Asociaza locurile si persoanele intalnite in vis cu cele din viata reala, ca sa ii patrunzi semnificatia.
 

Comentarii Facebook