Miercuri 24 Aprilie

Bianca Dragusanu insarcinata? Cristea: "A fost slabita in ultima vreme, ametita, a avut greturi"

 

Fosta vedeta TV Bianca Dragusanu si fotbalistul Adrian Cristea au marturisit ca isi doresc o fetita.

La doar putin timp dupa ce s-au intors din vacanta petrecuta in Spania, Bianca Dragusanu a facut azi o oprire la farmacie, prilej numai bun sa credem ca si-a cumparat un test de sarcina.

"Nu m-am ingrasat, nu am mancat mult in vacanta. Eu stiu ca unele femei insarcinate slabesc la inceputul sarcinii. Poti sa cumperi atat de multe lucruri intr-o farmacie! Putem sa ne oprim la sex-shop daca vrem alte lucruri, cum ar fi cele pentru amandoi", a incercat sa explice Bianca la CANCAN TV, la Kanal D, ce facea la farmacie.

"Ea a fost mai slabita in ultima vreme, ametita, a avut greturi. Daca ar fi insarcinata, m-as aseza in genunchi si as pupa burtica", a adaugat Cristea.

"Orice femeie face minim 3 teste de sarcina in viata, e normal. Acum nu mai sunt cu liniute, ci cu buline. Daca va fi ceva, se va vedea, ma voi modifica. Prefer sa nu va spun rezultatul, daca va fi, veti vedea, probabil peste 7 luni. Mi-as dori un copil cu el, pentru ca il iubesc si face copii frumosi si destepti. Daca nu o sa fie acum, data viitoare", l-a completat roscata.

 

Vezi AICI video.

Comentarii Facebook