Mandinga, Loredana și Conect-r cântă în "Cea mai dulce noapte" la Iulius Mall


Iulius Mall îi invită pe clujeni să petreacă o noapte dulce, în compania unor artişti îndrăgiţi şi să se bucure de reduceri la toate magazinele lor preferate. Prezentări de modă, sesiuni de make-up şi hair-styling, statui vivante şi 10.000 de surprize dulci vor condimenta cea de-a V-a ediţie a evenimentului „Veniţi la miezul nopţii!”.

Pe 10 noiembrie 2012, Iulius Mall Cluj împlineşte 5 ani şi sărbătoreşte împreună cu oaspeţii săi prin shopping la preţuri reduse şi programe de divertisment spectaculoase. Petrecerea reducerilor începe la ora 20.00, în singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua. Mandinga va urca pe scenă la ora 21.00, urmată de Loredana, al cărei recital începe la ora 22.30, iar o oră mai târziu Connect-R va încinge atmosfera. Spectacolul va fi moderat de îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă.

Prezentările de modă ale marilor branduri vor anima noaptea de shopping. Tommy Hilfiger, Little Big, Jolidon, Damat Tween şi Soleil du Sucre sunt câteva dintre magazinele ce îşi vor expune articolele în tendinţe. Pentru a îndulci evenimentul, cofetăria Lemnul Verde va organiza Candy Fashion Show, rochiile fiind decorate cu ciocolată şi marţipan. Insomniacii vor putea asista la sesiuni de make-up şi hair-styling oferite de Gett's Color Bar, iar în zona Cinema City se vor putea amuza alături de statui vivante şi foto corner.


Pe lângă show-ul captivant, participanții la eveniment pot avea reduceri de până la 70% la cumpărături și multe alte oferte promoționale.

Întreaga noapte din 10 noiembrie va fi condimentată cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei asigură participarea la marea tombolă, programată la ora 1.00. Pentru 5 clienţi Iulius Mall pasiunea pentru shopping va fi răsplătită cu gadgeturi, norocoşii câştigând câte un Samsung Galaxy S III. În plus, Iulius Mall a pregătit şi un concurs special pentru fanii săi de pe Facebook. Toţi prietenii care votează prăjitura lor preferată de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj, în perioada 2 – 10 noiembrie, au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, noul iPad.

Comentarii Facebook