Sambata 26 Octombrie

Mădălina Ghenea chiar nu se poate abține! Cum a reușit actrița să încingă din nou toate spiritele cu ultimele imagini postate - VIDEO


După ce a reușit să fie protagonista unui video incendiar, fiind suprinsă dansând pe mese și lăsând tot la vedere, Mădălina Ghenea apare în online cu o nouă apariție incendiară. 

Acum câteva zile, fosta iubită a lui Dimitrov s-a urcat pe masă, înconjurată de bărbați, dar vestimentația nu a fost de partea ei, și un pas a fost până la a lăsa la vedere mult mai mult decât era cazul.Această apariție a generat o varietate de reacții, de la comentarii apreciative până la critici aspre, dar asta nu pare să o fi afectat prea mult. 

Mădălina Ghenea, frumoasa actriță, în vârstă de 36 de ani, pare că nu poate să se abțină din a-și pune fanii pe jar, postându-se din ce în ce mai des în ipostaze și ținute provocatoare. 

Actrița a pozat pentru o firmă de lenjerie intimă, postând clipul de promovare al ședinței foto pe contul său de Instagram. Aceasta era îmbrăcată într-o ținută aproape transparentă, reușind să aprindă toate spiritele. 

Manevrează cu grijă” – a scris Mădălina drept comentariu la postarea proprie. Postarea a strâns în mai puțin de 20 de ore aproape 27 000 de aprecieri. Urmăritorii ei s-au întrecut în aprecieri, mulți numind-o „cea mai frumoasă femeie din lume”.

Ghenea e stabilită în Italia, dar călătorește permanent fie pentru rolurile din cinematografie, fie pentru shootinguri ale producătorilor celebri de lenjerie. 

madalina-ghenea-10-1.jpg.webp

Comentarii Facebook