Sambata 26 Octombrie

Andra și Delia, împreună la nunta de poveste a prezentatoarei PRO TV, clujeanca Roxana Hulpe. Soția lui Măruță a optat pentru o ținută comodă- FOTO


Andra și Cătălin Măruță, dar și Delia, s-au numărat printre numeroșii invitați VIP de la nunta de poveste a prezentatoarei Pro TV Roxana Hulpe. Aceasta s-a căsătorit la Cluj cu Bogdan Rădulescu, co-fondatorul Untold.

Andra și Delia nu au ratat ocazia de a se filma și fotografia împreună la marele eveniment de la Cluj, spre încântarea fanilor, care rar au ocazia să le vadă împreună.

Andra a venit la eveniment însoțită de Cătălin Măruță și a preferat o ținută comodă, dar chic la nunta Roxanei Hulpe. 

Tema evenimentului a fost “Circus”, iar cântăreața a ales un costum negru, cu pantaloni și sacou și decupaje în formă de inimă.

andra.jpeg

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au făcut pasul cel mare și și-au unit destinele ieri, 1 iunie. Cei doi au avut cununia religioasă, marcând astfel oficializarea relației lor, întrucât cununia civilă avusese loc deja în urmă cu doi ani. Evenimentul a avut loc într-o atmosferă plină de emoție, Roxana fiind condusă la altar de către tatăl său. Ceremonia a fost una specială, fiind oficiată de mai mulți preoți, printre care s-au numărat un prieten de familie și chiar tatăl vedetei, care este și el preot.

Vezi și: Prezentatoarea de la PRO TV, clujeanca Roxana Hulpe, s-a căsătorit cu directorul festivalului UNTOLD-FOTO de la eveniment

a3.jpeg

Comentarii Facebook