Joi 18 August

Mădălina Ghenea are un nou iubit, tot vedetă de cinema. Actorul a fost nominalizat la Globurile de AurCelebrul fotomodel Mădălina Ghenea, care a avut o relație cu Gerard butler, se pare că preferă actorii de cinema. Presa internațională informează că frumoasa româncă are o nouă relație, cu un actor nominalizat la Globurile de Aur 2014.

Potrivit tabloidului The Sun afirmă că Michael Fassbender, în vârstă de 36 de ani, ar fi mers cu Mădălina Ghenea într-o vacanţă în Noua Zeelandă, în noiembrie, şi ar fi petrecut Revelionul alături de ea, în România.

Actorul irlandez a preferat să păstreze relația secretă, preferând să apară pe covorul roșu la gala de decernare a Globurilor de Aur alături de sora sa mai mare.

Mădălina Ghenea a avut o relație timp de nouă luni cu actorul scoțian Gerard Butler, însă numele ei a fost deseori asociat cu cel al lui Leonardo DiCaprio.

Românca a intrat și în atenția Hollywood-ului, reușind să prindă chiar un rol în pelicula ”Dom Hemingway”, în care joacă alături de Jude Law.

Comentarii Facebook