Miercuri 24 Aprilie

Iulius Mall a reamenajat zonele de relaxare. A fost suplimentat numărul de canapele



Zonele de relaxare din incinta Iulius Mall au fost reamenajate, având un nou design. Mai mult, au fost aduse 30 de canapele noi, moderne şi confortabile.

Canapelele care au fost utilizate până acum de Iulius Mall Cluj au fost donate Parohiei Greco – Catolice Mănăştur 1 Vest „Coborârea Spiritului Sfânt”. O parte dintre acestea vor fi folosite în mobilarea biroului social al Parohiei, iar restul vor fi distribuite unor centre de ajutorare a persoanelor nevoiaşe.

Noul mobilierul este adus din Germania şi este realizat de designeri specializaţi, din materiale de o calitate superioară. În nuanţe de auriu, canapelele oferă un plus de eleganţă şi o notă revigorantă culoarelor din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber.

Reamenajarea zonelor de relaxare este o continuare a demersului început anul trecut, atunci când food court-ul Almondo a fost redecorat cu mobilier modern, din Italia. Astfel, zona de servire a mesei oferă un spaţiu mai generos, având în prezent o capacitate de peste 1.100 locuri, la care se adaugă cele 160 de locuri de pe teresă.

Vechiul mobilier din food court a fost donat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj, fiind distribuit în centrele administrate de această instituţie.

Comentarii Facebook