Cuplul Leonardo di Caprio - Martin Scorsese a dat lovitura din nou

Noul lor film "Shutter Island" a debutat direct pe primul loc in Box Office-ul american, cu incasari in week-end estimate la 40.2 milioane de dolari.

 

Desi lansarea fusese programata initial pentru Octombrie 2009,  producatorii au decis sa o amane din motive de marketing, lucru care s-a dovedit inspirat tinand cont de succesul din aceasta saptamana.

 

Martin Scorsese si Leonardo di Caprio sunt la a patra colaborare, anterior fiind implicati in proiectele comune "Aviatorul", "Gangs of New York" si "The Departed" , toate trei de un real succes.

 

Pozitia a doua in clasamentele americane este ocupata de "Valentine's Day", liderul de saptamana trecuta a preferintelor cinefililor, iar pe a treia pozitie se afla AVATAR, care reuseste remarcabila performanta de a reveni in primele trei pozitii.

 

Shutter Island este o drama plina de suspans in care alaturi de Leonardo di Caprio un rol principal joaca Mark Ruffalo. Lansarea filmului va avea loc joi, 25 Februarie, la ora 21, la Odeon Cineplex din cadrul Polus Center.

 

Executor al agentiei federale de aplicare a legii - US Marshals, Teddy Daniels ajunge impreuna cu partenerul sau Chuck pe mica insula Shutter, unde se afla un ospiciu pentru tratarea condamnatilor cu tulburari mentale. Cei doi investigheaza evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare. Si nici Teddy Daniels nu este. Se afla acolo pentru a gasi o pacienta disparuta? Sau a fost trimis pentru a investiga zvonurile care denunta practici extreme de tratare a bolnavilor? Pe masura ce Teddy si Chuck se apropie de adevar, acesta este din ce in ce mai greu de surprins, iar cei doi încep sa se teama ca nu vor mai parasi niciodata Shutter Island. Pentru ca cineva încearca sa-i faca sa-si piarda mintile... (Sinopsis Cinemagia.ro)

 

 

Comentarii Facebook