Filmul romanesc "Eu cand vreau sa fluier, fluier" a castigat Marele Premiu al Juriului la Berlin - VIDEO

 

Filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", regizat de Florin Serban, a castigat Marele Premiu al Juriului - Ursul de Argint la Berlin. 

 

Pelicula prezinta o emotionanta poveste despre viata in inchisoare si ii are in rolurile principale pe Ada Condeescu si George Pistereanu.  Foarte apreciat de critici, filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" pornea ca favorit la castigarea marelui premiu, care a fost inmanat de cunoscuta actrita Rene Zellweger.

Filmul urmareste povestea lui Silviu, interpretat de George Pistereanu, care petrece patru ani intr-un penitenciar de pe malul Dunarii. Cand mai are numai doua saptamani pana la eliberare el afla ca mama lui a revenit din Italia si vrea sa il ia cu ea pe fratele lui mai mic.

 

Silviu se gandeste sa evadeze pentru a-si salva fratele, Silviu se indragosteste de o tanara studenta, interpretata de Ada Condeescu, care face practica in penitenciar. El este coplesit de emotii si cedeaza ispitei si "gusta" din viata. 

 

George Pistereanu este nominalizat si la categoria cel mai bun actor, iar filmul distind cu Marele Premiu al Juriului de la Berlin a concurat cu alte 25 de pelicule internationale.

Comentarii Facebook