iPad, noua senzatie Apple, va fi pus in vanzare in 3 Aprilie

Lansarea va avea loc in SUA, device-ul putand fi cumparat cu un pret intre 500 si 700 de dolari Inscrierile on-line pentru comenzi incep din 12 Martie, a anuntat ieri site-ul producatorului.

 

Pretul de vanzare incepe de la 500 dolari pentru versiunea de 16 Gb, 600 dolari pentru 32 Gb si 700 dolari pentru 64 Gb, variantele 3G fiind mai scumpe cu 130 dolari.

 

In Europa, dispozitivul va fi lansat la sfarsitul lunii aprilie in Germania, Marea Britanie, Franta, Italia, Spania, Elvetia. Pretul de vanzare european nu este inca cunoscut.

 

Ipad a fost prezentat pentru prima oara publicului in 27 ianuarie 2010, fiind , conform producatorilor, suficient de usor si ingust pentru a putea fi purtat peste tot dar in acelasi timp cu performante superioare telefoanelor mobile de ultima generatie.

 

Device-ul are un ecran de aproape 10 inch, o grosime sub 2 cm si cantareste aproximativ 700 de grame. Poate fi conectat Wi-Fi sau 3G la Internet . Cu o baterie care tine 10 ore , iPad foloseste o tastatura de tip touch screen si meniuri de acelasi tip.

 

Poate fi folosit la navigare pe Internet, jocuri, filme, muzica , citirea cartilor si ziarelor in format electronic, un punct forte fiind si posibilitatea de a rula majoritatea numeroaselor aplicatii dezvoltate deja pentru Ipod si Iphone.

 

 

 

Comentarii Facebook