Show -ul Kings on Ice, de la BT Arena, nu a avut loc sâmbătă seara pentru că nu a fost pregătită gheața - VIDEO



Show -ul Kings of Ice cu celebrul patinator Evgeni Plushenko și violonistul Edvin Marton nu a mai avut loc sâmbătă seara, pentru că nu a fost pregătită gheața la timp pentru spectacol. 

Totul trebuia să înceapă la ora 20.00, dar oamenii au fost ținuți în fața BT Arena, fără explicații, iar apoi li s-a spus că nu e pregătită gheața.

Din cauza întârzierii realizării patinoarului, de către firma de producție din Ungaria, am fost nevoiți să amânăm spectacolul KINGS on ICE Cluj-Napoca, în data de 8 decembrie, la ora 9:30. Show-ul în premieră mondială nu va suferi nicio modificare( durata programului se datorează excluderii pauzelor dintre momentele artistice).

Accesul se va putea face începând cu ora 8:00. Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat!”, anunță organizatorii, Spotlights.

Spectatorii au fost extrem de nemulțumiți, mai ales că mulți au venit din alte zone pentru spectacol.

Ce justificări au avut cei de la Spotlights:

Din cauza firmei de producție din Ungaria, am fost nevoiți să amânăm spectacolul KINGS on ICE Cluj-Napoca. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Nu am gasit firma producatoare de gheata in interior, in Romania. Am ales aceasta firma deoarece au realizat de zeci de mii de ori patinoaruri pentru Kings On Ice”.

Cei care doresc își pot cere banii înapoi.

Comentarii Facebook