Cum se pot recupera banii de pe biletele plătite la Kings of Ice, de către cei care nu au mai participat


Spectatorii care nu au mai fost la spectacolul King of Ice de duminică dimineața, de la BT Arena, pot cere returnarea banilor plătiți pe bilete.

Avem rugămintea ca cei care nu au participat la spectacolul Kings on Ice, care a avut loc Duminica, incepand cu orele 9.30, sa trimita e-mail la adresa contact@entertix.ro cu următoarele informații:

Numărul de comanda, în cazul în care coletul a fost achiziționat și plăti prin card să specifice dacă refund-ul sa fie realizat pe același card, în caz contrar sa ofere informațiile de cont necesare procesarii refund-ului.

În cazul persoanelor care au achiziționat bilete, care nu au fost plătite cu cardul avem rugămintea ca pe langa numărul de comanda să fie transmise datele de cont necesare (cont iban, nume titular cont).

Cererile o sa fie procesate de către firmele de ticketing în ordinea venirii lor.

Pentru ca trebuie verificata fiecare solicitare care o vor primi , dacă biletele nu au fost utilizate în cadrul evenimentului de duminica, și tinand cont de numărul mare de solicitări de stornare primit deja ,se vor face toate eforturile ca banii sa fie returnati în cel mai scurt timp, se estimează o perioada de 10 zile lucrătoare pentru procesarea lor”, anunță organizatorii.

Spectacolul trebuia să aibă loc sâmbătă seara, dar gheața nu a fost pregătită la timp, iar show -ul a fost mutat pentru a doua zi, duminică, de la ora 9.30.

 Kings on Ice la BT Arena! Spectacol grandios, dar GAFA cu gheața este de nepermis - VIDEO cu momentele magice de pe gheață

Comentarii Facebook